Η Deal Pack ΣΙΑ Ε.Ε ιδρύθηκε  το 2014 στο Μοσχάτο Αττικής και είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες εμπορίας χαρτοκιβωτίων στην Ελλάδα,.  

Στην είσοδο της κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών (Πύργου 20) βρίσκεται το κεντρικό μας κατάστημα.  

Κύριος σκοπός της εταιρείας  είναι το χονδρικό και λιανικό εμπόριο της χάρτινης συσκευασίας. Για την καλύτερη, ταχύτερη και έγκαιρη εξυπηρέτηση των πελατών μας στον Ασπρόπυργο Αττικής διαθέτουμε  κεντρική αποθήκη με μεγάλο απόθεμα προϊόντων .   

Το γεγονός αυτό, μας παρέχει την δυνατότητα στον τομέα των υλικών συσκευασίας να προσφέρουμε λύσεις με πληθώρα κωδικών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.  

Με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση του πελατολογίου, προσφέρουμε στις συμφερότερες τιμές  της αγοράς  διαρκή ποιότητα και σταθερότητα όλων των υλικών συσκευασίας. 

Η ικανοποίηση του πελάτη σε όλα τα επίπεδα επιτυγχάνεται μέσα από τις επιλεγμένες συνεργασίες μας με τις πλέον υπερσύγχρονες βιομηχανίες παραγωγής, καθώς  και το ανθρώπινο δυναμικό μας. 

Είμαστε πάντα στην διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουμε σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε  μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.


ΑΦΜ: 800616982

ΔΟΥ: ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΕΔΡΑ (ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ): ΠΥΡΓΟΥ 20 ΜΟΣΧΑΤΟ 18346

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ: ΘΕΣΗ ΚΑΡΙΒΕΡΔΗ – ΒΕΛΑΝΙΔΙΕΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 19300

ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 132375409000

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: DEAL PACK & ΣΙΑ Ε.Ε.