Κόστος παραλαβής

H παραλαβή από το κατάστημα μας είναι δωρεάν.

Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στην οδό  Πύργου 20 – Μοσχάτο, ΑΘΗΝΑ

Κεντρική Λαχαναγορά Ρέντη Τ.Κ.183 46.

Διαθεσιμότητα

Επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας για το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Αρκετά προϊόντα υπάρχουν διαθέσιμα στις εγκαταστάσεις μας, ενώ σε ορισμένα υπάρχει διαθεσιμότητα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας.

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα 

Υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταφορικής εταιρείας από τον πελάτη, όσον αφορά παραγγελίες εκτός Αττικής ή βαριά ή ογκώδη αντικείμενα.

Κόστος αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με πρακτορεία μεταφορών τις εργάσιμες ημέρες.

Όλες οι παραγγελίες που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία παραλαμβάνονται απο τον ίδιο τον πελάτη, από το πρακτορείο της περιοχής του. Σε αντίθετη περίπτωση, που ο πελάτης επιθυμεί παράδοση στην πόρτα του,αυτό γίνεται αποκλειστικά κατόπιν συνεννόησης του ιδίου με το πρακτορείο.

Για παραγγελίες έως 99€ (+ΦΠΑ)  το κόστος αποστολής είναι 6€+ΦΠΑ για παραδόσεις εντός Λεκανοπεδίου Αττικής. Όσον αφορά παραγγελίες στην επαρχία, νησιά και εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής, ο πελάτης επιβαρύνεται το κόστος των μεταφορικών που αφορά το πρακτορείο που θα τα στείλει στην διεύθυνση της περιοχής του, το οποίο κόστος έχει να κάνει με την εκάστοτε μεταφορική εταιρεία (η κάθε μία έχει τη δική της τιμή) και το οποίο θα αποδώσει στο πρακτορείο κατά την παράδοση της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που ο προορισμός είναι απομακρυσμένη- δυσπρόσιτη περιοχή ή το φορτηγό μας δεν δύναται να  πραγματοποιήσει διανομές, τότε η παραλαβή της παραγγελίας θα γίνεται από το κοντινότερο συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών.

Οι παραδόσεις από την εταιρεία μας σε επιλεγμένα-συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών εκτελούνται καθημερινά χωρίς επιπλέον χρέωση μεταφορικών.

Σε περίπτωση που ο προορισμός είναι απομακρυσμένη- δυσπρόσιτη περιοχή ή η μεταφορική εταιρία της περιοχής δεν πραγματοποιεί διανομές τότε η παραλαβή της παραγγελίας θα γίνεται από το κοντινότερο συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών.

Για παραγγελίες έως 99€ (+ΦΠΑ)  το κόστος αποστολής είναι 25€+ΦΠΑ όσον αφορά παραγγελίες απομακρυσμένων περιοχών εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής, όπως Μεσόγεια Αττικής, Παλλήνη, Γλυκά Νερά, Σπάτα, Κορωπί Ασπρόπυργος, Μέγαρα, Ελευσίνα,Μάνδρα, Μαγούλα και λοιπές περιοχές αναλόγως τον Τ Κ κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας.

Για παραγγελίες έως 99€ (+ΦΠΑ)  το κόστος αποστολής είναι 6€+ΦΠΑ έως τον χώρο σας εντός Λεκανοπεδίου Αττικής.

Για παραγγελίες άνω των 99€ (+ΦΠΑ) τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν έως την μεταφορική εταιρεία Αττικής της επιλογής μας ή της δικής σας επιλογής.

Όσον αφορά παραγγελίες εκτός Αττικής, υπάρχει επιπλέον χρέωση από το πρακτορείο της Αττικής έως το αντίστοιχο πρακτορείο στην επαρχεία

ή από το πρακτορείο της Αττικής έως την διεύθυνση παράδοσης της παραγγελίας στην Αθήνα.

Το κόστος αποστολής εκτός Αττικής ή/και για βαριά ή ογκώδη εμπορεύματα δεν είναι σταθερό, μεταβάλλεται ανάλογα το βάρος και τον όγκο των προϊόντων.

Δωρεάν αποστολή 

Για παραγγελίες άνω των 100€ (+ΦΠΑ) τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για αποστολή εντός Αττικής.

Εξαίρεση αποτελούν οι περιοχές Αεροδρόμιο και πλησίον του, Ασπρόπυργος, Μέγαρα, Ελευσίνα,Μάνδρα, Μαγούλα, Παλλήνη, Γλυκά Νερά, Σπάτα Κορωπί και πλησίον σε αυτές)


Εξαιρέσεις μεταφορικών εταιρειών


  • Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με πρακτορεία μεταφορών (μεταφορικές εταιρείες), όσον αφορά παραγγελίες εκτός Αττικής ή βαριά ή ογκώδη αντικείμενα.
  • Τα έξοδα μεταφοράς (από πρακτορείο Αττικής έως τη διεύθυνση παράδοσης) τα πληρώνετε εσείς στην μεταφορική εταιρεία κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας .
  • Σε περίπτωση που επιλέξετε μεταφορική εταιρεία οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι είτε η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμός της εταιρείας μας , είτε η πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.
  • Η αντικαταβολή δεν γίνεται δεκτή μέσω των μεταφορικών εταιρειών.
  • Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στην είσοδο της πολυκατοικίας εντός Αττικής , σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει επιπλέον χρέωση. ( Κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα)

Χρόνος παράδοσης

Στα προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα, ο χρόνος παράδοσης είναι από 2 εργάσιμες ημέρες για όλη την Ελλάδα.