Εκτυπώσεις χαρτοκιβωτίων με την επωνυμία και το Logo σας.Διακριθείτε, αποκτήστε αναγνωρισιμότητα και κύρος με εκτυπωμένα χαρτοκιβώτια από την Dealpack!

Είναι γεγονός ότι τα εκτυπωμένα χαρτοκιβώτια προσφέρουν μεγάλη αγοραστική επειρία στον καταναλωτή.Ο αγοραστής παραλαμβάνει το προϊόν σε ένα προσεγμένο χαρτοκιβώτιο.Επιπρόσθετα αναγνωρίζει με την πρώτη ματιά τον προμηθευτή.Είναι λοιπόν απολύτως βέβαιος για την σωστή επιλογή του.Είναι όμως και ικανοποιημένος γιατί επέλεξε να αγοράσει από μια σοβαρή, επώνυμη και αναγνωρίσιμη εταιρεία.Οι εκτυπώσεις χαρτοκιβωτίων οφελούν πολλαπλά κάθε εταιρεία.

Όταν μια εταιρεία εκτυπώνει χαρτοκιβώτια με την επωνυμια της αναβαθμίζει όλη την εικόνα της προς τους καταναλωτές και τις αγορές.

Μπορεί να τοποθετήσει πάνω στα τυπωμένα χαρτοκιβώτια όλες τις αναγαίες πληροφορίες για τους καταναλωτές.Αυτές μπορεί να είναι τρόπος αποθήκευσης, εγγύηση, ημερομηνία λήξης, οδηγίες χρήσεως και άλλες αναγκαίες ενημερώσεις .Η παρουσιίαση αυτή αυξάνει την εμπιστοσύνη του καταναλωτή και τον μετατρέπει από απλό αγοραστή σε ακόλουθο της εταιρείας.

Οι εκτυππώσεις χαρτοκιβωτίων σηματοδοτούν την ολική αλλαγή στο marketing μιας εταιρείας.  Την βοηθούν και την ωθούν να προσεγγίζει τους καταναλωτές με σύγχρονα μέσα διαφήμισης. Τα τυπωμένα χαρτοκιβώτια αναβαθμίζουν την αποθήκευση και την συσκευασία μιας εταιρείας.Προσφέρουν τυποποίηση και ομοιομορφία στις φορτώσεις.Με τον τρόπο αυτό ομαδοποιούν τα δέματα και διευκολύνουν τις διανομές.

Εκτύπωση έως διχρωμία.Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 200 τεμάχια.Για παραγγελίες επικοινωνήστε με email στο κατάστημα, [email protected].Τηλέφωνο 2160042604

Αρχική » ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΑ » ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ

Προβολή όλων των 2 αποτελεσμάτων

Προβολή 9 12 18 24

ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

SKU: 11188
0,00  (0,00  με Φ.Π.Α)
Προσθήκη στο καλάθι