Blog

Χαρτοκιβώτια μετακόμισης

xartokibwtia-metakomishs

Αxartokibvtia-metakomishs-dealpack

Η μετακόμιση , η αλλαγή κατοικίας, εργασιακού χώρου ή γραφείου μπορεί να σας ανησυχεί και να σας φοβίζει, αλλά σας βεβαιώνουμε ότι με την βοήθεια της Dealpack με τα υλικά συσκευασίας και τα χαρτοκιβώτια για μετακόμιση, όλα θα κυλίσουν εύκολα και απλά.! Τα χαρτοκιβώτια μετακόμισης που προτείνουμε θα σας εξασφαλίσουν άνετη και ασφαλή μετακόμιση. Επιπλέον επιλέγοντας χαρτοκιβώτια μετακόμισης και υλικά συσκευασίας μετακόμισης από την Dealpack κερδίζετε σε χρόνο και χρήμα.

 

lista-metakomishs-dealpack

Επιθυμείτε ήδη να δείτε τα χαρτοκιβώτια μετακόμισης που προτείνει η Dealpack;Πατήστε τον σύνδεσμο

https://www.dealpack.gr/xartokibwtia-metakomishs/

Επιθυμείτε να δείτε και τα πακέτα μετακόμισης; Πατήστε τον σύνδεσμο

https://www.dealpack.gr/paketa-metakomisis

 

Λίστα για μετακόμιση

Η δημιουργία λίστας για τις βασικές και απαραίτητες εργασίες για μετακόμιση, θα σας διευκολύνει αφάνταστα:

 • Θα βοηθήσει στην οργάνωση του χρόνου σας ,
 • θα συντονίσει τις διάφορες ενέργειες και
 • θα σας γλυτώσει από το άγχος να μην παραλείψετε κάτι.

Η λίστα θα περιλαμβάνει τα παρακάτω και θα οργανώσει το πακετάρισμα για την μετακόμιση με άριστο τρόπο.

1.Βασικές εργασίες πριν την μετακόμιση

Το νέο σας σπίτι ή γραφείο θα είναι σημείο αναφοράς σας πολύ σύντομα. Πριν την ημέρα της μετακόμισης ,επιθεωρήστε προσεχτικά τους χώρους και ελέγξτε:

 1. Αν κλείνουν σωστά τα παράθυρα και οι πόρτες,
 2. αν υπάρχουν σημεία που θέλουν επισκευή,
 3. αν λειτουργούν σωστά τα υδραυλικά.

Ετοιμάστε τις συνδέσεις για παροχή ηλεκτρικών συσκευών, air condition, ψυγείο,συνδέστε τον συναγερμό, τηλεφωνική συσκευή, δορυφορική κεραία και

προχωρήστε στο τελευταίο καθαρισμό

2 .Πακετάρισμα για μετακόμιση

Ξεκινήστε την προετοιμασία της μετακόμισης αρκετές ημέρες πριν την ημέρα που θα μετακινηθείτε.

Η διαδικασία της μετακόμισης είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε και να αποσύρετε αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε, δεν λειτουργούν και δεν επισκευάζονται ή απλά δεν είναι πλέον χρήσιμα.

Χαρτοκιβώτια μετακόμισης

Το βασικότερο υλικό που θα χρειαστείτε για την μετακόμιση είναι τα χαρτοκιβώτια μετακόμισης. Δεν υπάρχει σωστότερος και αρτιότερος τρόπος για μια οργανωμένη μετακόμιση χωρίς κούραση και φθορές από την χρήση χαρτόκουτων για μετακόμιση.

Οι κούτες για μετακόμιση υπάρχουν σε πολλές διαστάσεις . Αγοράστε περισσότερες κούτες από όσες νομίζετε ότι θα σας χρειαστούν γιατί θα εκπλαγείτε με το πόσα πολλά αντικείμενα έχετε στα συρτάρια σας και πρέπει να τα μεταφέρετε στο νέο σας σπίτι.!

xartokibvtio

Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το χαρτοκιβώτιο 60X40Χ40 σε τρίφυλλο που είναι σε μεσαίο μέγεθος κατάλληλο για πολλά αντικείμενα.

Επιλέξτε  χαρτόκουτο 60Χ50Χ50 τρίφυλλο  , κατάλληλο για μπότες ,παπούτσια, παιχνίδια και άλλα ελαφριά είδη.

Χάρτινη  κούτα 50Χ35Χ35 τρίφυλλη ή πεντάφυλλη, ιδανική για κουζινικά.

Χαρτοκιβώτιο μετακόμισης 50Χ30Χ20 σε τρίφυλλο ή πεντάφυλλο για βιβλία και γυαλικά

Χαρτοκιβώτιο ΝΟΥΝΟΥ 45Χ30,5Χ21,5 τρίφυλλο, σε πολύ βολική διάσταση.

Επιλέξτε το 40Χ40Χ45 τρίφυλλο χάρτινο κουτί ( ΒΙΝΥΛΙΑ) αν έχετε να μεταφέρετε δίσκους βινυλίου.

Επιλέξτε το 40Χ30Χ30 πεντάφυλλο ή τρίφυλλο χάρτινο κουτί αν έχετε να μεταφέρετε  βιβλία ή κλασέρ γραφείου.

Κούτα μετακόμησης 35Χ20Χ25 τρίφυλλη  για μικρά βιβλία και γυαλικά

Χαρτοκιβώτια μικρό μέγεθος  30X30X30 τρίφυλλο που θα σας βολέψουν αφάνταστα να συσκευάσετε τα μικροαντικείμενα, τα φάρμακα, τα μικροδιακοσμητικά.

Πακετάρισμα ρούχων για μετακόμιση

Η ποσότητα των ρούχων που χρησιμοποιούμε είναι αρκετά μεγάλη, ειδικά αν πρόκειται για οικογένειες. Βασικό πρόβλημα στο πακετάρισμα των ρούχων είναι να συσκευαστούν με τον σωστό τρόπο ώστε να μπορούν γρήγορα να φορεθούν και να μην χρειάζονται σίδερο ή άλλη φροντίδα.

xartinh-ntoylapa-royxvn  xartontoylapa-gia-metakomish-dealpack

Χαρτοντουλάπα ρούχων για μετακόμιση.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μεταφέρετε τα ενδύματά σας και να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αμέσως, παρά μόνο με την χρήση των χαρτοκιβωτίων ντουλάπας.!

Η χαρτοντουλάπα για μετακόμιση προσφέρεται σκέτη ή με μεταλλική κρεμάστρα και θα μετακομίσετε τα υπέροχα ενδύματά σας, τα κοστούμια, τα υποκάμισα χωρίς να τα ταλαιπωρήσετε και το κυριότερο χωρίς να τα τσαλακώσετε!

Υλικά συσκευασίας για Μετακόμιση.

Σας προτείνουμε μερικά υλικά που είναι απολύτως βέβαιο ότι θα χρειαστείτε για την μετακόμισή σας. Προτείνουμε να τα προμηθευτείτε και αυτά από την αρχή μέσα από το eshop Dealpack gr, ώστε να έχτε μια ολοκληρωμένη παραγγελία σε χαμηλές τιμές και να μπορείτε να εργαστείτε άνετα και κυρίως παραγωγικά χωρίς να χρειάζεται να ανατρέχετε να προμηθευτείτε υλικά που λείπουν την τελευταία στιγμή.

aeroplast-gia-metakomish-dealpack

Αεροπλάστ για μετακόμιση Dealpack

Το αεροπλάστ, το νάιλον με τις μικρές φουσκάλες, θα αποδειχθεί πολύτιμο στην διαδικασία της μετακόμισης. Τυλίγετε, συσκευάζετε και προστατεύετε υπολογιστές, εύθραυστα αντικείμενα και τα μεταφέρετε χωρίς την παραμικρή απώλεια.

Επιλέξτε αεροπλαστ ελαφρύ ( αεροπλαστ light) για απλή προστασία των αντικειμένων και φύλαξη.

Επιλέξτε το δυνατό αεροπλάστ ( αεροπλαστ strong) για μετακόμιση χαρτοκιβωτίων, ογκωδών αντικειμένων και γενικά φορτίων που θα στοιβαχτούν.

ontoyle-rolo

Οντουλέ ρολό για μετακόμιση

Η χρήση του στιβαρού χαρτιού οντουλέ είναι αναγκαία όταν θέλετε να περιτυλίξετε και μετακινήσετε ογκώδη αντικείμενα, έπιπλα, που δεν πρέπει να χαραχθούν  ή να σκονιστούν ή να χτυπήσουν. Μπορείτε επίσης να καλύψετε τα δάπεδα στο νέο σας χώρο ώστε να τα διατηρήσετε καθαρά μέχρι να εγκατασταθείτε πλήρως.

dealpack-xart-afhs-mwtakomish

Χαρτί αφής για περιτύλιξη γυάλινων αντικειμένων.

Ξεχάστε τις εφημερίδες και τα περιοδικά για το τύλιγμα πιάτων και ποτηριών. Θα πρέπει να τα πλύνετε αφού τα αποσυσκευάσετε! Με την χρήση του  εγκεκριμένου και ποιοτικού χαρτιού αφής:

 • Προφυλάσσετε τα γυαλικά και τα ποτήρια από σπάσιμο.
 • Διατηρείτε καθαρά.
 • Δεν σκονίζονται.
 • Είναι έτοιμα για χρήση.

 

metakomish-stretch-film

Stretch film για στερέωση χαρτόκουτων μετακόμισης

Καλό είναι να μην παραφορτώνετε τα χαρτόκουτα μετακόμισης να μπορούν να κλείνουν κανονικά και να προστατεύουν το περιεχόμενο. Είναι χρήσιμο να παραγγείλετε ένα τρίκιλο ρολό στρετσ φιλμ,που μπορεί και σφίγγει ελαφρά και συγκρατεί τα κιβώτια είτε μόνα τους είτε μερικά μαζί.

tainia-syskeyasias-gia-metakomish

Ταινίες συσκευασίας για μετακόμιση

Το κυριότερο και βασικότερο υλικό συσκευασίας που είναι άκρως απαραίτητο για την μετακόμιση, είναι οι ταινίες συσκευασίας. Οι ταινίες συσκευασίας:

 1. Είναι πρωτίστως απαραίτητες για να στερεώσουν τις κούτες μετακόμισης κατά την συναρμολόγησή τους
 2. Είναι χρήσιμες για να στερεώσουν το περιτύλιγμα με το αεροπλάσ των βαριών αντικειμένων.

Οι ταινίες κόλλησης υπάρχουν σε διαφανείς και καφέ και χωρίζονται σε αθόρυβες ταινίες κόλλησης και θορυβώδεις ταινίες κόλλησης. Δεν υπάρχει κάποια ποιοτική διαφορά ανάμεσα στις δύο αυτές ταινίες απλά άλλους πελάτες ενοχλεί ο θόρυβος της ταινίας και άλλους όχι.

Ταινία συσκευασίας με σήμανση εύθραυστο ( fragile)

Αυτή η ταινία θα αποδειχθεί πολύτιμη στην διαδικασία φόρτωσης και εκφόρτωσης των χαρτοκιβωτίων γιατί μπορείτε να επισημάνετε και να τονίσετε τα χαρτόκουτα με τα εύθραυστα αντικείμενα ώστε να τα προσέξουν ιδιαίτερα οι μεταφορείς.

Μαύρες σακούλες σκουπιδιών άοσμες και βαρέως τύπου

Η συσκευασία για κλινοσκεπάσματα, παπλώματα, μαξιλάρια και άλλα ελαφριά και ογκώδη αντικείμενα είναι ευκολότερη σε ειδικές σακούλες σκουπιδιών , άοσμες καθαρές και σε διάσταση 90 εκατοστά μήκος Χ 120 εκατοστά ύψος με πιέτα στο πλάι

Στρωματοθήκες.

Αξίζει να τοποθετήσετε στρωματοθήκες μονές , διπλές αλλά και στρωματοθήκες υπέρδιπλες στα στρώματά σας κατά την μετακόμιση. Εξασφαλίζετε την απόλυτη υγιεινή και καθαριότητα όλης της οικογένειά σας, αλλά και διευκολύνετε  την στίβαξη και την μεταφορά των στρωμάτων σας.

 Οδηγίες για την συσκευασία στα χαρτοκιβώτια μετακόμισης.

1.Συναρμολογείστε πολύ προσεχτικά τα χαρτοκιβώτια πριν την χρήση, στερεώστε τα με ταινία και μην τα παραφορτώνετε.

2.Περιτυλίξτε με το χαρτί αφής τα εύθραυστα αντικείμενα πριν τα τοποθετήσετε στις κούτες μετακόμισης.

3 Συσκευάζετε τα αντικείμενα καθενός δωματίου ξεχωριστά και σημειώστε επάνω στο κιβώτιο για ποιο δωμάτιο του νέου σπιτιού προορίζονται.

3.Τοποθετείστε σε μικρότερα κουτιά το περιεχόμενο συγκεκριμένων συρταριών ειδικά αν αφορούν έγραφα, ,σημειώσεις, ώστε να μην χαθούν.

4.Ξεκινήστε αρκετό καιρό πριν την συσκευασία, ειδικά των αντικειμένων που δεν χρησιμοποιείτε συχνά.

5. Φροντίστε να ετοιμάσετε μια μικρή τσάντα με τα αναγκαία είδη για το πρώτο βράδυ που θα μείνετε στο νέο σπίτι, όπως φάρμακα, προσωπικά, σκεπάσματα.

6.Φυλάξτε με προσοχή κατά την μεταφορά τους φορτιστές, τους προσωπικούς υπολογιστές, τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τα μικοηλεκτρικά είδη.

3. Εργασίες στο νέο σπίτι

Η ημέρα της μετακόμισης μπορεί να είναι λίγο κουραστική αλλά υπάρχει τρόπος να την κάνετε ευκολότερη.

 • Σε πρώτη φάση, όταν φτάσετε στον νέο σπιτικό σας συνδέστε το ψυγείο και τοποθετήστε τα τρόφιμα που χρειάζονται ψύξη.
 • Ετοιμάστε τα κρεββάτια για τον βραδινό ύπνο.
 • Τοποθετείστε τα απαραίτητα αντικείμενα για να είναι λειτουργικό το μπάνιο.

Αν έχετε χρόνο, διαμορφώστε ένα μικρό καθιστικό που θα μπορείτε να ξεκουράζεστε και να λειτουργείτε , όσο θα κρατήσει η αποσυναρμολόγηση και αποσυσκευασία. Τοποθετήστε τα χαροκιβώτια μετακόμισης στο δωμάτιο που προορίζονται και τις επόμενες ημέρες προχωράτε στην τακτοποίηση.

3.1 Ενημερώστε τις δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες, για την αλλαγή διεύθυνσης, ειδικά αν παραλαμβάνετε σημαντική αλληλογραφία.

3.1  Προχωρήστε σταδιακά στην αποσυσκευασία στα χαρτοκιβώτια μετακόμισης τοποθετώντας τα αντικείμενα στην θέση τους σύμφωνα μα την επιγραφή στο κάθε χαρτόκουτο.

3.2 Φροντίστε να συγκεντρώσετε τα υλικά που χρησιμοποιήσατε, να αποσυναρμολογήσετε τα χαρτόκουτα μετακόμισης, να τυλίξετε το αεροχαρτ, το οντουλε και τα άλλα υλικά συσκευασίας και να τα τοποθετήσετε στους κάδους ανακύκλωσης.

 

dealpack-kai-metakomish

Deal pack και χαρτοκιβώτια μετακόμισης

Την ημέρα της μετακόμισης, φροντίστε να κρατήσει κάποιος τα παιδιά και τα ζώα συντροφιάς που τυχόν έχετε.

Η χρησιμοποίηση μεταφορικής εταιρείας ,η χρήση γερανού ανύψωσης και η χρησιμοποίηση των αναγκαίων εργατών θα αποδειχθεί σοφή κίνηση γιατί η εργασία θα γίνει γρήγορα και με ασφάλεια.

Τακτοποιείστε όλες τις πληρωμές που αφορούν το σπίτι που αφήσατε. Δώστε την διεύθυνση και το τηλέφωνό σας σε φίλο ή γείτονα να σας συγκεντρώσει τυχόν αλληλογραφία που θα φτάσει.

Προσπαθήσαμε να σας δείξουμε τα απαραίτητα υλικά μετακόμισης που θα σας διευκολύνουν και θα κάνουν την μετακίνηση σας στο νέο σας σπίτι εύκολη, χωρίς προβλήματα και κυρίως χωρίς φθορές.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 48.24.444 και 210 48.24.488  για οποιοδήποτε ερώτηση ή υλικό συσκευασίας ή μέγεθος σε χαρτοκιβώτιο μπορείτε να χρειαστείτε, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Επισκεφθείτε την σελίδα μας για να δείτε τα πακέτα μετακόμισηςhttps://www.dealpack.gr/paketa-metakomisis

Επισκεφθείτε τον σύνδεσμο για να επιλέξετε χαρτοκιβώτια και υλικά μετακόμισηςhttps://www.dealpack.gr/xartokibwtia-metakomishs/

Η διεύθυνση και το ωράριο λειτουργίας μας.

Dealpack: Φυσικό κατάστημα: Πύργου 20 Λαχαναγορά Ρέντη ,Μοσχάτο Τ.Κ 183 46

Τηλ: 210 48. 24. 444 και 210 48. 24. 488

Δευτέρα -Παρασκευή: 06.30-18.00 , Σάββατο: 06.30-15.00 ,Κυριακή: 07.00-14.00

Ηλεκτρονικό κατάστημα : www.dealpack.gr

Email: [email protected]