Κόστος παραλαβής


H παραλαβή από το κατάστημα μας είναι δωρεάν.

Βρισκόμαστε στην Πύργου 20 - Μοσχάτο, ΑΘΗΝΑ

Κεντρική Λαχαναγορά Ρέντη


Διαθεσιμότητα

Επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας για το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Αρκετά προϊόντα υπάρχουν διαθέσιμα στις εγκαταστάσεις μας ενώ σε ορισμένα υπάρχει μια διαθεσιμότητα 1-3 εργάσιμες ημέρες από την παραγγελία σας.


Αποστολή σε όλη την Ελλάδα


Κόστος αποστολής


Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με πρακτορεία μεταφορών όσων αφορά ογκώδη και βαριά προϊόντα.

Το κόστος αντικαταβολής για όλες τις παραγγελίες είναι 2,50€

Για παραγγελίες έως 99€ (+ΦΠΑ)  το κόστος αποστολής είναι 6,20€ για όλη την Αττική μέχρι την μεταφορική της επιλογής μας ή της δικής σας επιλογής.

Για παραγγελίες άνω των 99€ (+ΦΠΑ) το κόστος αποστολής είναι δωρεάν για όλη την Αττική μέχρι την μεταφορική της επιλογής μας ή της δικής σας επιλογής.

Το κόστος αποστολής εκτός Αττικής δεν είναι σταθερό μεταβάλλεται ανάλογα το βάρος και τον όγκο του προϊόντος.

 

Εξαιρέσεις μεταφορικών εταιρειών


  • Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με πρακτορεία μεταφορών όσων αφορά ογκώδη και βαριά προϊόντα.
  • Τα έξοδα μεταφοράς τα πληρώνετε εσείς στην μεταφορική εταιρεία κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας .
  • Σε περίπτωση που επιλέξετε μεταφορική εταιρεία οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι είτε η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμός της εταιρείας μας , είτε η πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.
  • Η αντικαταβολή δεν γίνεται δεκτή μέσω των μεταφορικών εταιρειών.
  • Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στην είσοδο της πολυκατοικίας εντός Αττικής , σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει επιπλέον χρέωση. ( Κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα)


Χρόνος παράδοσης

Στα προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα, ο χρόνος παράδοσης είναι από 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες για όλη την Ελλάδα.